Fotoalbum

Søndag den 3. Juni holdt vi Bornholmertræf i Roskilde for alle der ville deltage fra Bornholmerforeningerne i hele landet.
Selvom der var Stjerneløb (på cykel) med centrum på Stændertorvet i Roskilde, så lykkedes det os at får os "presset" ind.
De selvkørende mødtes på Scandic og blev ledet af Eskil Holm til Stændertorvet.
Vi mødtes i ByensHus til velkomst af Borgmester Joy Mogensen og efter en lille forfriskning og udlevering af navneskilte, blev der sendt busture til omegnen og en vandretur i Roskilde med historisk rundvisning.
Nogle kom tidligere retur fra turene end andre, så der blev hygget og snakket og måske fik vi lige en enkelt forfriskning, på Scandic's terrasse og også indenfor i skyggen.
Kl. 13.30 mødtes vi så igen alle på Scandic og efter anskaffelse af drikkevarer gik vi til bords og fik en dejlig buffet.
Maden var lækker og der blev spist og drukket, for alle var godt sultne. Der var meget varmt, så døre og vinduer stod på vid gab, hvilket gav lidt træk for nogle, men udholdelig temperatur for de fleste.
Der blev holdt nogle taler, og sunget nogle af vore sange som var genoptrykt i programmet til denne dag.
Vi havde et AmerikanskLotteri med gevinster fra de handlende i Roskilde, som gavmildt havde givet gaver. Vi håber gevinsterne glædede vinderne.
Til slut sang vi vor afskedssang - som traditionen byder - og der blev aftalt at næste træf finder sted i Jylland-Foreningen's regi om 2 års tid.
De høje Bornholmske "StrandFlag" havde formanden lånt fra DestinationBornholm, da der var "BornholmKommerTilKøbenhavn" på Rådhuspladsen.
Tusind tak til alle fremmødte og en speciel tak til hele mit arbejdhold af Bestyrelsen, suppleanter og hjælpere for deres store arbejdsindsats -  det er deres fortjeneste at arrangementet lykkedes, og alle de fremmødte takkes for at give os en fortrinlig dag i Roskilde.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.04 | 15:29

Jeg kommer til generalforsamlingen 01.05.2022.
Hilsen Ane-Lis Jensen

...
25.01 | 14:11

Jeg kommer til generalforsamlingen den 30.januar 2022

...
20.01 | 10:39

Tak for en hyggelig eftermiddag.
Nu håber sikkert alle at der kommer en god extraordinær generalforsamling. Med et godt resultat.😊😊.vh. Karen schrøder

...
16.01 | 02:31

Jeg hedder Anita og er født og opvokset på Bornholm. Jeg vil gerne blive medlem..men hvis det findes noget tættere på Østerbro Kbh.. ville jeg hellere det..😊

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE