Fotoalbum

Søndag den 20.Maj havde vejrguderne vist sig fra den positive side, og vi mødtes ved RoskildeHallerne kl. 10, for at køre til Gjorslev Traktørsted kl. 10.30.  .. Der var dog denne dag arrangeret motionscykelløb -  SkjoldenæsholmLøbet - så der var fyldt meget op på parkeringspladsen i Roskilde.
Vi kørte i egne biler til Stevns, igennem dette dejlige forårslandskab med de skønne rapsmarker og de fine skove med nyudsprungne træer.
Vi ankom til Gjorslev Traktørsted, som ligger helt ud til vandet.
En skøn natur med en flot udsigt - endda helt til ØresundsBroen.

Vi fik en dejlig frokostbuffet, men både fisk, kød, pølser tarteletter og guderne må vide hvor meget mere. Til slut  en dejlig ostebuffet. Mætte af maden, gik vi en tur udenfor i skoven og på stranden - ja  alle vi som orkede at gå. Andre blev og nød den varme sol på bænkene og stolene.
Det minde lidt om en strandtur på Bornholm, selv gule pollen-bælterne, som vi har set så mange gange var også her - og alle fuglene - og badegæster..Ja der VAR nogen i vandet..

Efter dette, skulle vi så have kaffe, the og kage .. Og  for een gangs skyld, blev der IKKE sunget, men snakken gik livligt hen over bordet.
Der var mange mennesker der havde fået den gode ide, som vi havde og der var fint besøgt i Traktørstedet.

Tordis besluttede - meget godt sekunderet - at foreningen gav et lille tilskud til de deltagende. Tak for det og tak til de fremmødte, og til jer andre: I fik ikke denne dejlige sag sammen med os i en dejlig natur.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.01 | 10:39

Tak for en hyggelig eftermiddag.
Nu håber sikkert alle at der kommer en god extraordinær generalforsamling. Med et godt resultat.😊😊.vh. Karen schrøder

...
16.01 | 02:31

Jeg hedder Anita og er født og opvokset på Bornholm. Jeg vil gerne blive medlem..men hvis det findes noget tættere på Østerbro Kbh.. ville jeg hellere det..😊

...
11.11 | 13:10

Vil meget gerne melde 2 personer til denne fantastiske Bornholmermad fredag den 22. november 2019.
Mvh. Helge Dam

...
22.05 | 19:08

Hej
Vi er et par gamle bornholmere der gerne vil meldes ind i foreningen. Jeg forsøgte på siden her, men det er åbenbart ikke lykkes. Hvad gør jeg.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE